Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra. .. Facebook id : DanLoryTan foto video


FOTOGRAFIE DE MATERNITATE, NOU NASCUTI, COPII, FAMILIE IN PRAHOVA PLOIESTI CAMPINA si Sedinta video



PRET:
De la 150 pana la 700 LEI, in functie de ce va doriti.
Fotografii realizate la tine acasa sau in exterior. 50-400 fotografii, 2-6 ore de lucru.
Videografie (filmare) realizata la tine acasa sau in exterior. 5-20 minute, 2-6 ore de lucru.

Fotografia de maternitate (fotografi gravide inainte si dupa nastere), nou nascuti, copii, familie poate fi clasica, amuzanta sau chiar artistica. Nu uita sa faci putina cercetare cu privire la tipul de fotografie pe care il doresti la sesiunea foto. Vom lucra in jurul idei tale, iti poti salva in telefon cateva exemple de poze pe care le poti arata fotografului sau iti poti nota dorintele.
O sesiune dureaza 2-3 ore, pretul este negociabil si se realizeaza 40-100 de fotografii editate si retusate profesional, la rezolutia maxima. Vei primi in termen de cel mult 10 zile fotografiile online prin transfer sau dvd. Sunt asigurate fundaluri si recuzita specifica . Pot fi folosite si chiar recomandam mai multe tinute vestimentare. Se pot realiza fotografii si impreuna cu ceilalti membri ai familiei (frati,  parinti, bunici).
Inainte de data programata pentru sesiunea foto, vom pastra legatura cu tine pentru a te consilia cu privire toate detaliile viitoarei sesiuni. Daca ai anumite cerinte suplimentare, te rog sa ne spui. 




Sedinta Foto Video  maternitate gravide nou nascuti copii familie campina ploiesti prahova   emme.ro  sesiune