Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Aranjamente

Oferim decoratiuni nunta pentru amenajarea restaurantelor unde au loc nuntile, botezurile, evenimentele  sau petrecerile dumneavoastra cu fete de masa din saten ori brocard, huse de scaune, aranajamente florale pentru mese invitati si prezidiu,  aranjamente pentru restaurant cu baloane, aranjamente restaurant si biserica din flori.

 
     
Distribuim o gama variata de marturii, invitatii nunta sau botez, carduri pentru masa, plicuri bani, casa pentru dar, baloane.

Comenzile se fac cu minim 48 de ore inainte
La urgente se percepe comision si avans.

 
 

Atunci cand biroul dumneavoastra are nevoie de aranjamente florale care sa relaxeze si sa incante simturile,

atunci cand ai nevoie de aranjamente florale de nunta, un buchet de mireasa cu adevarat unic, pentru ca aceste evenimente importante din viata sa poarte amprenta stilului tau.

 

 Accentele de prospetime si culoare ale aranjamentelor florale dau ambientului si evenimentelor farmec si personalitate, creand atmosfera ideala.

Comenzile se fac cu minim 48 de ore inainte
La urgente se percepe comision si avans.


Comenzile se fac cu minim 48 de ore inainte
La urgente se percepe comision si avans.