Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Fotografie

 Fotografie nunta,botez,evenimente ,fotograf

Link   AICI ALBUM FOTOGRAFII online  (click sa vezi toate fotografiile incarcate pe site) 

 

Fotografiile nunti reprezinta amintiri care vor dainui timpului si pe care le veti privi cu placere oricand, indiferent de varsta pe care o aveti.

  Acoperirea evenimentului include pregatirea miresei si a mirelui, cadre cu familia si prietenii, ce preced ceremonia, sosirea invitatilor, acoperirea ceremoniei religioase, din mai multe unghiuri, intrarea in restaurant, primul dans, furatul miresei, taierea tortului si toate celelalte momente ale petrecerii. 

Sedinta foto , in timpul careia sunteti dirijati pentru a creea instantanee care sa va defineasca si aminteasca ziua speciala din viata dumneavoastra

SLIDESHOW (click AICI sa vezi  fotografiile incarcate pe site) ALBUM FOTO DIGITAL online


...

   FotoCarte (FotoBook) Detalii si pret AICI