Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Pachet foto video nunta, botez, cununie (pachet filmare fotografie evenimente)
      Alegere unui pachet complet  foto video  pentru nunta , botez, cununie sau petrecere aduce foarte multe avantaje cele mai importante fiind pretul si  colaborarea excelenta  dintre cameraman si fotograf deoarece acestia se cunosc si stie fiecare ce are de facut si cand , neicurcandu-se unul pe celelalt.
      Filmarea si fotografia sunt servici care merg impreuna si orice dezacord intre cameraman si fotograf poate duce la un rezultat neplacut  in momentul primiri materialelor foto video , de aceea un pachet este o solutie pe care trebuie sa o aveti in vedere.
       Pachet foto video nunta, botez, cununie (pachet filmare fotografie evenimente) este solutia ideala pentru evenimentul dumneavoastra .


Pachet foto video nunta

Pachet foto video nunta botez

Pachet foto video nunta cununie

Pachet foto video nunta evenimente

Servicii pachet filmare fotografie evenimente

Servicii pachet filmare fotografie cununie

Servicii pachet filmare fotografie botez

Servicii pachet filmare fotografie nunta