Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Sedinta Foto - Video nunta sau botez

 
Foarte important, nu uitati sa alocati timp cand planificati ziua nunti sau botezului si pentru o sedinta foto - video , in timpul careia incercati sa fiti cat mai maleabili si intelegatori la indicatiile primite de la fotograf si cameraman..
    Imaginile video dar in special fotografiile facute IN TIMPUL SEDINTEI FOTO   sunt cele mai frumoase si expresive..
    Chiar daca vremea este urata in ziua respectiva alocati timp pentru sedinta la restaurant (salon)  nu veti fi dezamagiti de rezultate si nu veti avea regrete, deoarece pozele la care '' nu  stati '' (instantaneele)  nu sunt la fel de expresive.


foto video nunta botez  prahova campina