Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Atentia la detalii pe perioada evenimentului nunta botez cununie

   Pentru foarte multi clienti este o provocare faptul ca vor fi " in lumina reflectoarelor " foto video , pe perioada in care se desfasoara evenimentul, si de aceea atentia la detalii este uneori neglijata.
   Pentru a avea un rezultat multumitor al produselor de filmare si fotografie rezultate dupa eveniment nunta sau botez, este nevoie printre altele ca si clientul sa aiva grija de ceea ce face (nu bagam degetul in gura) si unde se aseaza pe ringul de dans sau nu stai cu spatele la camera.
emme FILMARE NUNTA  CAMPINA PLOIESTI PRAHOVA BUCURESTI
FOTOGRAFIE NUNTA CAMPINA PLOIESTI PRAHOVA BUCURESTI
EMME