Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra. .. Facebook id : DanLoryTan foto video


Filmari nunti Ploiesti







        Oferim servicii complete de fotografiere si filmare pentru nunta . Scopul nostru este de a imortaliza, cat mai natural, fiecare moment, fiecare emotie, gest, precum si cele mai frumoase clipe...
      Se filmeaza FullHD dupa care urmeaza prelucrarea complexa ...iar forma finala este de 3,4 ore, rezultand 5 seturi pe DVD-uri normale cat si  2 seturi pe BluRay-uri  
      Prelucrare (vizionarea materialului brut de catre editor, eliminarea momentelor "moarte", montarea cadrelor urmarind succesiunea fireasca a evenimentului, introducerea unor efecte vizuale de tranzitie intre secvente, introducerea unei coloane sonore atunci cand momentul respectiv o cere). Pachetele includ prezenta cameramanului si a fotografului pe toata durata evenimentului. Termenul de livrare este de 30 zile de la data evenimentului .
    

  Avem un singur scop: sa va pastram momentele deosebite dintr-o zi unica, cea a nuntii sau botezului copilului dumneavoastra, in stil profesionist. Suntem capabili sa fim discreti si sa va surprindem reactile naturale, in conditiile in care invitatii, familia si prietenii nu ne vor simti prezenta.Veti putea revedea emotiile traite de  mire la vederea miresei, aruncarea buchetului si sarutul pasional al celor doi protagonisti principali ai filmului.
        Filmarea va fi montata atent, o poveste filmata de exceptie,cu momente unice, o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Filmarea evenimentului se realizeaza in format Full High Definition, FHD, asigurand o calitate a imaginii de 5 ori mai buna decat in formatul SD.
        Suntel o echipa tanara de profesionisti in domeniul imaginii si al sunetului. Noi stim ca fiecare eveniment  nunta sau botez este unic si nu avem voie sa dam gres. In acest sens dumneavoastra  contactati-ne si noi venim cu oferte variate pentru toate buzunarele dar si pentru cei mai exigenti clienti.
       Vă oferim în Campina, Ploieşti, Prahova şi în restul tari, servicii foto video la cele mai înalte standarde de calitate de pe piaţă având ca suport experienta în acest domeniu şi dispunând de echipamente de ultimă generaţie, toate acestea la un raport calitate/preţ net superior în avantajul dumneavoastră!

Filmari nunti Ploiesti   emme