Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Comunicareea in timpul sesiunilor foto video


     Indiferent de  cameramanulul si fotograful pe care i-ai angajat sa-ti filmeze nunta, cununia sau botezul ai nevoie de comunicare cu acestia,. majoritatea gandesc ca daca au angajat un cameraman sau fotograf cu experienta acesta va sti ce sa faca., cum sa faca in orice conditii; Nu este chiar asa in timpul sesiunilor foto video, fara o comunicare solida, riscurile sunt imense. 
     Nimeni nu isi doreste sa devina un client dificil pentru cameramanul sau fotograful nuntii,botezului, de aceea e bine sa existe o comunicare intre acestia. 
        Nunta sau botezul nu se vor transforma niciodata intr-un studio de filmare sau fotografie, iar videograful plus fotograful pe care i-ai angajat sa-ti imortalizeze evenimentul vor tine cont de toate dorintele pe care tu le ai, tot ce trebuie sa faci este sa comunici cu acesta inainte si in ziua evenimentului si urmand indicatiile primite. 


EMME FILMARE FOTOGRAFIE EVENIMENTE PLOIESTI CAMPINA PRAHOVA BUCURESTI