Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Cerere in casatorie, weding proposal, filmare si proiectare cinema

      Evenimentul a fost filmat in ploiesti si contine cateva imagini din campina, a fost regizat dupa cerintele clientului, care a dorit exact un anumit subiect.
      Totul sa filmat in 4 ore , acasa, drum, magazin si cinema city ploiesti (multumim pentru ajutorul acordat), unde a avut loc si proiectia in sala de cinema.
  Intodeauna cererea in casatorie este un moment important din viata celor doi indragostiti, care poate fi facuta in diferite moduri,
prin colaje foto sau video, cel executat de noi creeand o amintire de neuitat pentru cei doi, imagini video care raman o viata si care fac cat 1000 de cuvinte.Cerere in casatorie

weding proposal

 filmare si proiectare cinema

Ajutor pentru cerere in casatorie