Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra. .. Facebook id : DanLoryTan foto video


Ploiesti Foto video nunta filmare fotografie full HD botez 2015 campina prahova

       

Vizualizare hartă mărită

filmare fotografie Ploiesti  foto video



        Odata cu incheierea sezonului  prezent, incep cautarile pentru servicii foto video la evenimente pentru anul (sezonul) 2015-2016 care aduce noi oferte ,pachete si preturi pentru filmare si fotografie nunta, botez, cununie.
        Calitatea serviciilor oferite a crescut odata cu terminarea unui sezon de evenimente foto video fiecare fotograf sau videograf (cameraman) a dobandit un nou an de experienta cu bune si rele am, experimentat si invatat noi trucuri.



         Noi castigam experienta si evoluam in breasla serviciilor de fotografie si filmare evenimente iar dumneavoastra castigati prin faptul ca experienta pe care am acumulat-o in ani de munca a dus la crestera calitati filmari si fotografiilor la nunta botez cununie si ne-a facut sa intelegem ce trebuie sa informam si oferim clientilor din portofoliul nostru.
         Am invatat sa nu va lasam singuri , sa intervenim in anumite momente cand actiunea o cere pentru a imortaliza momentele pe care dumneavoastra le traiti, indiferent de localitatea unde traiti Campina, Poiana, Brebu, Cornu , Breaza, Baicoi, Provita, Comarnic,  Azuga, Banesti, Blejoi, Bobolia, Filipesti, Floresti, Lunca Mare, Magureni, Mislea, Pietriceaua, Ploiesti, Podul Cheii, Sinaia, Slanic, Sotrile, Talea, Telega, Traisteni, Tesila, Valea Doftanei, Prahova, Bucuresti deci toata Romania va vom trata la fel si echipa noastra va fi alaturi de dumneavoastra la fiecare pas.


Nunta botez cununie campina ploiesti prahova bucuresti romania filmare video fotografii foto oferta preturi pachete servicii 

accesibile tuturor indiferent de locatie sau numar de persoane participante la eveniment.