Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra. .. Facebook id : DanLoryTan foto video


filmare fotografie nunti botezuri evenimente, sezon 2013

   In ziua de astazi, 2013, odata cu  evoluarea tehnologiei, filmarea sau fotografia evenimentelor,  indiferent daca acestea sunt  nunta, botez , cununie , serbare, clip incepe sa depinda foarte mult de indemanarea, imaginatia si experienta cameramanului sau fotografului .
   Echipamentele foto video semiprofesionale sau profesionale , au evoluat foarte mult si cele de generatie noua 2013 sunt echipate cu senzori optici foarte performanti care permit captarea de imagini foarte clare si pline de culoare indiferent daca  sunt  statice sau in miscare. 
   Pentru evenimente ca nunta , botezul sau cununia pentru a capta imagini filmare sau fotografice care sa multumeasca pe oricine nu se folosesc echipamentele pentru amatori ci numai cele din gama semi sau profi .
   Diferenta dintre echipamentele semiprofesionale si cele profesionale nu este facuta de calitatea imagini video sau foto, pe filmarea sau fotografiile de nunta, botez, cununie nesesizandu-se diferenta intre cele 2 game deoarece aceasta este data de tipul de acces la functiile sau optiunile aparatului foto  sau video , cele profi avand majoritatea comenzilor pe carcasa prin butoane separate iar cele semi avand ''butoanele'' pentru comenzi ca meniu pe ecranul touchscreen.

filmare foto fotografie video prahova ploiesti campina brebu baicoi breaza cornu banesti urleta poiana magureni telega lunca mare valea doftanei cocorasti pietriceaua alunis secaria sotrile comarnic sinaia