Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Marturii fotografice pentru nunti , botezuri, cununi

Marturiile fotografice sunt ultimul trend in materie de marturi , deoarece sunt o dovada vie a evenimentului ,
insemnand o fotografie  printata in noaptea evenimentului si oferita tuturor invitatilor in plic, inainte de plecarea acestora .
  Imprimarea se face cu imprimanta si hartie fotografica, necesitand un loc pentru amplasarea imprimantei aproape de o sursa de energie (priza).


Acestea sunt de 2 feluri :

1.  Marturie foto duplicat

Este cea care cere o participare redusa a mirilor in seara evenimentului , fiind nevoie de un singur cadru , o singura fotografie care este editata cu scris conform cereri mirilor si multiplicata in numarul necesar.


2. Marturie fotografie unicat

Necesita participarea activa a mirilor pentru a face fotografie cu fiecare familie sau persoana singura, putand solicita efort  din partea mirilor, deoarece este o activitate care se face in plus in noaptea evenimentului.
La acest tip de marturie nu se face editare cu text. ...................................................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.....................................................................Filmare  Fotografie  Evenimente         www.EmmE.ro


marturie nunta

marturie botez

marturie cununie

marturie poza

marturie foto

marturie fotografica