Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Montajul Filmari


Pe intelesul tuturor montajul este procesul de taiere si asamblare a filmului si a sunetului pentru a putea fi proiectat in continuarea povestirii.  Montajul are o importanta majora in filmarea nuntii deoarece editorul este un director, un regizor, fiindca editarea inseamna accesul la atributele imaginii ( culori, nuante, forme) si nu numai la conceperea unei succesiuni expresive de cadre fotografiate. Utilizat cu abilitate, talent si competenta, prin montaj se transmit starile mirilor, atmosfera nuntii, prin asocierea cadrelor, unele dupa altele, dand semnificatii si exprimand opinii.Un material exceptional poate fi realizat aproape "inexpresiv" intr-un montaj inept, dar, intr-o mica masura, un material comun, cel de nunta, relativ mediocru, poate devenii printr-un montaj de talent o adevarata poveste a nuntii.

Justificarea taieturilor in montajul filmari
Pentru a realiza un montaj corect, placut ochiului, exista necesitatea de a justifica taieturile pe care le realizam. Telespectatorul este curios de asemenea sa vada ce privesc personajele pe care le urmareste. Trebuie taiat un cadru si sa-i aratam la ce privesc personajele sau se poate pastra suspansul aratand inainte sau la sfarsit acel cadru.