Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Nu e bine sa grabesti editarea filmari nuntii tale

        
    Nunta s-a terminat, v-ati luat la revedere, mai ramane doar sa primesti materialul editat. Nu de putine ori, am fost intrebat de miri cu mult timp inainte de termenul predarii “cand este gata materialul?”.
Stiu, nerabdarea este mare. Raspunsul meu a fost, in 30 de zile lucratoare.
         Editarea  necesita multa atentie din partea noastra, trebuiesc multe cadre taiate, imbinate atent, se aplica corectii de culoare, luminozitate, stabilizare.
        Graba nu aduce nici un beneficiu de nici o parte, nu vei putea grabi in nici un fel editarea. Trebuie sa intelegi ca daca ne-am grabi, ar iesi o sorcova si cu siguranta nu ti-ar place si ai fi nemultumit.
Filmare nunta, campina ploiesti prahova