Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra. .. Facebook id : DanLoryTan foto video


Agentie nunta ,botez,evenimente

       Ziua evenimentului trebuie sa fie perfecta, dar pana atunci munca , totul se rezuma la timpul petrecut cu organizare dinaintea evenimentului , cel mai greu este sa faci totul fara ajutor, sa descoperi si sa afli tot ce trebuie aranjat sau pregatit , aici intervine ajutorul unei agenti de nunta  care te ajută să planifici eficient, să te organizezi foarte bine şi să îţi aminteşti totul pentru ca în final nunta,botezul sau alt eveniment  să fie un adevărat succes.

Va putem oferi sfaturi,sugesti ajutor deoarece avem la activ cateva sute de nunti,botezuri si evenimente la care am participat si de unde am cules cele mai bune idei pe care le-am intalnit si va putem ajuta cu urmatoarele servici:

-filmare   nunta,botez,eveniment
-fotografie   nunta,botez,eveniment 
-aranjamente si decoratiuni   nunta,botez,eveniment 
 -porumbei la nunta
 -muzica / Sonorizare
 -ospatari  
 -filmare si fotografie  Scoala, Gradinita, Copii, Familie,  Zile nastere (onomastica)

     Există persoane, care pentru a evita stresul, apelează la agenţii organizatoare de nunţi. Alte persoane, din dorinţa de a-şi crea nunta într-o manieră extrem de personală, aleg varianta de a se ocupa ei înşişi de fiecare detaliu al nunţii, să fie ei doi implicaţi în tot ce ţine de evenimentul lor. Desigur, o variantă foarte frumoasă, specială, dar în acelaşi timp foarte obositoare .

     Si pentru cei care nu ne solicita serviciile va oferim sfaturipentru organizarea evenimentului dumneavoastra pe site nostru:

Agentia EMME HD Events

 

pentru  urmatoarele localitati si nu numai :