Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Ospatari pentru servire nunta,botez sau alte evenimente

   Ospatari  detin o parte importanta din activitatile desfasurate cu ocazia unui eveniment, in trecut servirea se facea de catre familie,prieteni sau vecini care nu aveau calificare si nici experienta ,  acest fapt ducand la un timp mare de servit si probleme in dialogarea cu  invitati prin lipsa de respect.

    Ospatari calificati cu experienta, la activ cu  cateva sute de evenimete care vor face diferenta cu o servire ireprosabila si respect in tratarea invitatilor sunt cea mai buna alegere.


Tel. contact pt. ospatari:  0735631350 

 

 

 

 

 

 

 

ospatari nunta botez servire