Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra. .. Facebook id : DanLoryTan foto video


Trucuri , indicatii:

Trucuri , indicatii:



1. porumbei
Daca la iesirea din biserica, asa cum multi miri procedeaza, aveti momentul cu porumbeii, stabiliti din timp cu cel care ii aduce modul de lansare al acestora.
O varianta este sa va dea cate un porumbel in maini pe care sa ii lansati voi dupa cateva momente in care sunteti filmati si fotografiati cu ei.

2 curs  de dans si coregrafie
Vreti sa plutiti pe ringul de dans in cea mai speciala zi din viata voastra? Valsul ne-a cucerit intotdeauna cu farmecul sau. Intr-o zi minunata ca ziua unirii destinelor puteti pluti pe ritm de vals vienez. Cateva ore de curs va pot indeplini acest vis. Ochii tuturor oaspetilor de la nunta, obiectivele camerelor de filmat, aparatele de fotografiat sunt indreptate catre voi. Invingeti privirile acestora demonstrand virtuozitate, armonie si eleganta.
3. balon jumbo

Intentionati sa achizitionati un balon jumbo?
Luati-va in calcul momentul si modul in care acesta va fi spart.
Aceasta se intampla la cele mai multe nunti in unul din urmatoarele momente: la deschidere, la revenirea miresei dupa rapire sau la tort.
Daca ati ales momentul atunci va ramane de stabilit cum o faceti.
Tineti cont ca sunteti filmati si fotografiati si evitati scene de genul: un ospatar, un prieten, un nuntas care sare cu cutitul in sus in dorinta de a intepa balonul. Va fi o prezenta nedorita in poze si film.
Recomandat ar fi  sa il intepe cineva de la distanta in mod discret cu un ac, o scobitoare sau ceva mic si ascutit. care este prins de ceva lung.
In nici un caz cu cutitul sau furculita pentru ca urmatoarea imagine este aceea in care acesta va fi cu mana intinsa secunde bune cu cutitul sau furculita spre balon.
Puteti cereti solutia spargerii celui care il monteaza.
Evitati in mod expres prezenta unei terte persoane in vecinatatea voastra in momentul spargerii balonului., sau mirele sa apara in poze cu mana ridicata spargand balonul.
  4 artififici tort

O nota de spectacol poate fi data de artificiile de pentru tortul mirilor.
Durata de desfasurare a focului este limitata si pentru a profita din plin de spectaculozitatea lui venim cu recomandarea expresa ca artificiile sa fie aprinse in momentul in care tortul este deja asezat pe pozitia in care va fi admirat de toata lumea. Stabiliti din timp cu personalul organizator ca acestea sa nu fie aprinse de pe hol, din bucatarie sau de oriunde altundeva de unde vine tortul. Pe traseu acesta poate fi iluminat de cateva lumanari ornamentale sau de orice fel.
  Tortul trebuie adus de preferinta pe o masa cu rotile., daca nu aveti masa cu rotile nu aprindeti artificiile inainte de a aduce tortul pe pozitie , deoarece ospatari se vor feri de scantei si pot scapa tortul.