Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

2014 nunta fotografie filmare prahova ploiesti campina

         Filmarea nunti intrebuie sa se faca incepand din 2014 la standard hd minim pentru a nu dezamagi clientul care are asteptari dar nu stie sau este dezinformat in materie, de aceea nu acceptati servicii nunta sau botez cu o filmare sd care este un standard invechit deja.
       Fotografiile de nunta sau botez  trebuiesc de asemenea facute cu un aparat dslr care sa aiva si un blitz extern pentru a lumina anumite momente si la distanta , in spatele focalizari , unde se pot ascunde detalii, informatii sau rude.


2014 nunta fotografie filmare prahova ploiesti campina