Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Extreme Foto - Trash the Dress

"Trash the Dress" ''Extreme Foto''


Este vorba despre o sedinta foto-video nonconformista care iese din tiparul "tabloului de nunta" si care se face in hainele de nunta si la indicatiile noastre pentru a realiza ceva de exceptie.

Realizata dupa nunta ,oferind o sedinta foto in care tineri casatoriti, eliberati de emotiile zilei de nunta, isi pot permite sa fie liberi si spontani in fata aparatului de fotografiat si a camerei de luat vederi.
Tineri casatoriti spun ca aceasta sesiune foto-video prelungeste si amplifica sentimentele placute, s
a iti creezi o serie de amintiri de colectie, cu astfel de imagini deosebite.

Suntem toti obisnuiti cu acele cadre la casa casatoriilor, la biserica si la salon dar cand tineri casatoriti ies din mediul obisnuit de nunta sunt scosi in evidenta pe fondul locatiei alese… Toate acestea sunt ipostaze in care probabil nu ai vedea tineri casatoriti, insa rezultatele sunt spectaculoase.
.