Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Filmare nunta,Fotografii, Aranjamente si Decoratiuni, botez, evenimente

  In zona ploiesti, campina,prahova si nu numai aici ,aranjamentele si decoratiunile sunt ceva normal pentru o nunta ca si filmarea sau fotografia, in ziua de astazi nici nu ne putem imagina un salon sau restaurant care sa arate in timpul petreceri  pentru o nunta sau botez , fara cel putin mese si scaune decorate.
   Adaugate decorari salonului sau restaurantului , filmarea si fotografia completeaza momentul nunti,botezului sau evenimentului , pentru a creea atmosfera si amimtiri foto,video.
   In functie de bugetul nunti alegeti persoane cu experienta, pentru a va organiza si executa dorintele sau cerintele.


.