Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Filmare nunta sau Fotografie nunta

Oare care este cea mai buna alegere filmare sau fotografie nunta?

Recomandare noastra este sa alegeti un pachet din amandoua, daca locuiti in prahova, ploiesti, campina va putem ajuta sa va hotariti, ne puteti contacta la tel 0765467515.

Fiecare serviciu filmare nunta sau fotografie are calitatile si defectele sale , de aceea trebuie sa se aleaga in functie de gustul si placerea fiecaruia.
Daca cineva este pasionat de filmare sau fotografie va inclina spre ceea ce ai contureaza viata ,in detrimentul celeilalte, ceea ce este si normal ,doar vreti ceva care sa va placa, nu numai pentru ca asa a facut sau zis prietenul vecin, fiecare trebuie sa incerce sa iasa din normalitate si sa faca ceea ce isi doreste.

Filmarea nunti are calitatile si defectele sale:
- surprinde miscarea , actiunea momentelor disipand atentia de la detalii
- din filmare se pot produce poze ,la calitatea si rezolutia filmari


Fotografia nunta la randul sau are defecte si calitati:
- surprinde foarte bine detaliile
- in functie de aparat poti avea rezolutie foarte mare
- din fotografii nu poti crea o filmare

Alegerea este a fiecaruia, nunta fiind un eveniment special si probabil unic in viata sa, care merita imortalizat atat foto cat si video.

.