Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Amenajari interioare, exterioare, constructii la rosu sau la cheie , in bucuresti,prahova si judetele vecineAmenajari interioare, exterioare, constructii la rosu sau la cheie , in bucuresti,prahova si judetele vecine 

 Echipa executam amenajari interioare, exterioare, constructii la rosu sau la cheie , in bucuresti,prahova si judetele vecine .
Prestam servicii complexe si de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa cu experienta in domeniul constructiilor din beton,caramida sau lemn.


contact la tel 0720030111


Amenajari interioare:

-instalati electrice si sanitare
-renovari
-gresie
-faianta
-parchet
-zugraveli
-lavabila
-rigips
-sapa
-tencuieli
-vopseluri


Amenajari exterioare:

-renovari
-fatade
-poliestiren
-tencuieli
-garduri
-foisoare
-pavele
-vopseluri
-acoperisuri
-

Constructii case la rosu sau la cheie

-turnare placa
-constructi din beton,caramida sau lemn
-demolari
-stalpi iluminatcontact la tel 0720030111


Amenajari interioare, exterioare, constructii la rosu sau la cheie