Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra. .. Facebook id : DanLoryTan foto video


Filmari nunti, botezuri si evenimente cu una sau doua camere video, high definition sau standard

         Filmarea cu doua camere si editarea video in mod sincron a doua camere genereaza un montaj de ansamblu gen film in care detaliile si cadrele largi se impletesc pe un fundal sonor continuu cu o imagine curata .         
       Alegandu-se cadrul cel mai bun al momentului de pe una din cele doua camere video, putandu-se folosi si efect picture-in-picture ce surprinde doua locatii diferite in acelasi moment si  in aceeasi imagine, pentru a arata momentul prezent si pentru a surprinde reactia live a celorlalti.
  

    La alegerea modalitati de filmare trebuie sa tineti cont de proprietatile si cerintele  fiecareia:
-filmarea full HD poate merge pana la o rezolutie maxima de 1920 x 1080, se poate preda numai pe Blu-Ray disc sau HardDisc, pentru vizionare necesita televizor sau monitor cu proprietate Full HD si un Blu-Ray Player.
-filmare HD ready poate merge pana la o rezolutie maxima de 1280 x 720, se poate preda pe DVD ,Blu-Ray disc sau HardDisc, pentru vizionare necesita televizor sau monitor cu proprietate minima HD ready.
-filmarea SD merge pana la o rezolutie de 720 x 576 la care televizoarele si monitoarele sunt construite sa o foloseasca standard ( este folosita la trasmisia tv) deci se poate viziona pe toate tipurile de aparate, se preda pe DVD .

  
    Un material filmat in rezolutie SD este livrat pe suport DVD clasic de 4,7Gb cu o capacitate video de 1 ora si 30 min , avand in vedere ca rezolutia full HD este  mai mare, proportia se va pastra si la discul de stocare folosindu-se Blu-Ray disc (BD) cu o capacitate de stocare de 25Gb sau mai mare.

   In concluzie, dupa ce v-am prezentat aspectele de baza legate de tipurile filmari puteti alege ceea ce vi se potriveste in functie de aparatele care le detineti acasa.























Filmare nunta, botez, cununie, evenimente

Fotografie nunta, botez, cununie, evenimente

Fotograf nunta, botez, cununie, evenimente

Cameraman nunta, botez, cununie, evenimente

Diferenta dintre SD standard si HD high definition

 Filmare SD standard sau HD high definition