Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

DVD-uri event movie , filmul evenimentului , nunta, botez, cununie     Event movie (filmul evenimentului)  prezinta cele mai importante momente filmate , montate intr-un scurt film de  aproximativ 50 minute, urmat de un slideshow cu cele mai importante fotografii ale evenimentului .
      DVD-urile event movie  prezinta pe scurt  nunta , botezul sau cununia  dumneavoastra  si se ofera prietenilor sau rudelor , care se vor uita cu placere fara sa trebuiasca sa caute si deruleze pana la momentele importante din cele 3 sau 4 ore de filmare si mii de fotografii , care sunt predate .
     Pentru a crea  DVD-urile   event movie , (filmul evenimentului , nunta, botez, cununie, etc) se mai face un montaj foto si video diferit de cel facut pentru setul personalizat , fiind predate nepersonalizat si in plic.
     
 


event movie , filmul si fotografiile evenimentului , nunta, botez, cununie