Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra. .. Facebook id : DanLoryTan foto video


Filmari nunti 2013,pachet Foto video,cameraman fotografi nunti botezuri cununi evenimente 2013 agentie

Am gandit si creat pachete foto video pentru anul 2013 , care speram sa va indeplineasca cerintele pentru    nunta, botez, cununie sau alt eveniment pe care il planuiti in acest an.

Mai multe detalii despre pachetele foto video pentru nunta sau botez din 2013 accesati pagina oferta preturi.


Daca doriti doar filmul video (filmarea dupa montaj) si pozele in format jpg  pe DVD si sa va ocupati dumneavoastra de multiplicare, printare fotografii , cumparat albume etc. va indemnam catre pachetul basic ,foto video.

Pachetul extra, filmare si fotografie este cel recomandat de noi,  adresandu-se celor care obisnuiesc sa doreasca si sa  primeasca exact ceea ce trebuie de la inceput fara ocolisuri,  fiecare componenta a acestui pachet a fost adaugata pentru a satisface toate gusturile si a creea impactul emotional optim la primirea materialelor pentru miri, familie, si prieteni. (ce rost mai are sa aratati un album foto dupa ce toti au vazut fotografiile pe calculator)

Pentru cei pretentiosi si care care detin Bluray-player si televizoare de ultima generatie cu rezolutie foarte mare am creat pachetul DeLuxe carei nclude  un cameraman si doi fotografi  pentru a surprinde toate planurile vizuale si emotionale ale unui eveniment in rezolutie full HD si fotografii de de calitate si marime mare.

Pachetele foto video  , filmare fotografie , cameraman fotograf  pentru anul 2013 au fost gandite in special pentru nunti , botezuri, cununii in zilele de sambata si duminica ale anului 2013.

In premiera in acest an pentru cei care doresc sa construiasca sau sa isi renoveze locuinta sau casa inainte de un eveniment special am adaugat pe site si numarul de telefon al unei echipe de constructori  care va pot ajuta si cu acest detaliu, care va pot ajuta si la amenajarile interioare  sau exterioare, vopsire tamplarie etc.






















foto video  2013

filmari nunti botezuri cununii evenimente prahova

fotografie nunti botezuri cununii evenimente campina

cameraman fotograf nunti botezuri cununii evenimente  ploiesti