Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Coloana sonora      Ritmul este dictat de actiunea din cadru si de cel al taieturilot de montaj, deci coloana sonora la filmare nunta sau video botez ajuta, sustine, completeaza, e inevitabila pentru a crea o anume atmosfera ce acompaniaza secventa. 
      Muzica de fond, decor sonor, este o muzica inregistrata de obicei asincron care prin montaj acompaniaza filmarea nuntii.Sentimentele induse de coloana sonora intaresc starea sufleteasca ce se degaja din secventa pe care o insoteste. 
      Elementele sonore clarifica actiunea, definesc un personaj, creeaza conexiuni intre idei, personaje, locuri, imagini, argumenteaza sau diminueaza senzatia de realism, atrag atentia asupra unui detaliu, sau o distrag, stabilesc un ritm al perceptiei, tempereaza trecerile abrupte dintre cadre.