Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Invitatii pot distruge filmarea si fotografiile nuntii tale .... CAMPINA PLOIESTI PRAHOVA


      Cameramani si Fotografii la nunta sau botez reprezinta un segment de servicii evenimente care nu este bine inteles si respectat in romania. Trebuie sa va ganditi ca serviciul foto video este asemanator cu cel al ospatarilor care stiu din experienta acumulata ce au de facut .
                Majoritatea invitatilor nu vor da importanta videografului sau fotografului , noi nu vom cere colaborare, atentie sau ajutor din partea  lor , dar exista si aceia care ne ingruneaza munca foarte mult, de care ne vom feri si ignora, acestia sunt cei care:-  se baga in fata (sa filmeze sau fotografieze ei toata nunta)
-  dau indicati 
-  vor sa fie ei in centrul atentiei si te obliga sa ii filmezi sau fotografiezi tot timpul
- bruscheaza operatori pentru ca nu le inteleg rostul si nu le aprecieaza munca
- distrag atentia sau vorbrsc in momentul unei scene importante (bagatul in apa la botez)

Aceasta  parte a invitatilor va fi ignorata cat este posibil in timpul nunti sau botezului , creatia,regia,productia vor fi influentate negativ de acestia,  distrugerea pe care o pot face este mare si de aceea aceste probleme vor fi prezentate mirilor, parintilor in incercarea de aplanare si eliminarea impactului negativ pe care il pot avea.

Prahova  Ploiesti  Campina  Filmare Fotografie Nunta Botez Eveniment

http://www.emme.ro