Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

FILMARI NUNTI PRAHOVA PLOIESTI CAMPINA 2014


        Povestea nunţii începe odată cu pregătirile mirilor pentru cununia civilă şi se încheie în zorii zilei următoare, atunci când cei doi pornesc împreună către casă, cu zâmbetul pe buze şi cu nostalgia momentelor recent trăite.
        Emoţiile, gesturile tandre, promisiunile celor doi îndrăgostiţi şi bucuria invitaţilor sunt clipe magice, unice care merită păstrate.Căsătoria este un moment special în viaţa noastră. Un pas pe care numai cei care iubesc cu adevărat îndrăznesc să îl facă. 
        Deşi pare un pic ciudat, este greu să poţi observa toate minunăţiile care se petrec în jurul tău în acele momente. Aici intervine rolul unei filmări si fotografiei , care să redea filmul întregului eveniment,care să transforme nunta voastră într-un montaj de poveste, încărcat de emoţiile celei mai importante zile din viaţă.
FILMARE FOTOGRAFIE NUNTA BOTEZ 2014