Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Filmare Fotografie nunta facuta de o singura persoana.(one man show, un om care sa le faca pe toate)


          Exista miri care opteaza pentru  foto video facute de un singur om ( one man show ) adica o singura persoana sa faca ambele servicii pentru a iesi mai ieftin , la inceput am zis ca nu se poate ca cineva sa isi doreasca asa ceva , pana am intilnit o astfel de persoana care era foarte relaxata in timp ce isi facea treaba ..
       Intru in vorba cu dansul si intreb cum isi face treaba cum este atent la incadraturi si actiune , el imi raspunde : cand fac poze sau cand filmez nunta nu ma intereseaza actiunea , prind actiunea unui mire cu fotografii si a celuilalt cu filmare. Aha zic eu , un mire apare zicand DA, semnand, punandui-se verigneta ,etc in poze si celalalt pe filmare deci din asa ceva nu iese un rezultat profesionist, la asta imi raspunde domnul cu  nonsalanta : lasa domnule ca nu stiu astia.
   Sfatul meu:
  Nu optati pentru asa ceva , rezultatul poate fi dezastruos, informati-va.


Filmare si Fotografii Nunta