Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Atentia la detalii pe perioada evenimentului

     Pentru foarte multi clienti cu nunta sau botez , este o provocare faptul ca vor fi " in lumina reflectoarelor " foto video , pe perioada in care se desfasoara evenimentul, si de aceea atentia la detalii este uneori neglijata existand anumite momente in care fac anumite gesturi care trebuiesc eliminate din poze sau sterse din filmare aceasta ducand la pierderea unui moment si creearea unei discontinuitati.
     Atentia la detalii este o parte din indatoririle celor care doresc sa detina amintiri din care nu au fost sterse anumite momente, sau au o anumita dezordonare a aspectului fizic, www.emme.ro.


filmare fotografie evenimente nunta botez 

foto video campina ploiesti prahova

filmari nunti botezuri fotografii