Pentru navigare pe site folositi meniul de mai sus.
emme.ro foloseste cokies , accesarea reprezinta acceptul dumneavoastra.
Stim ca fiecare eveniment este unic si diferit de aceea nu suntem rigizi, fixati pe un anumit tip, avem inclinatie catre diversificare fiind deschisi la colaborare de aceea discutam, ascultam si ne adaptam cerintelor dumneavoastra. Experienta acumulata de-a lungul anilor, sute de evenimente la care am participat, cursuri si seminari de formare si specializare, echipamente profesionale de ultima generatie ne ajuta sa lucram cu si pentru dumneavoastra, sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. ECHIPE DOTATE CU APARATURA BEACKUP.

Filmarea Nuntii , ce stil iti doresti ??       In orice domeniu de activitate  exista stiluri si calitati diferite de unde si diferenta de pret , acest lucru se intalneste si in cazul fotografiei si filmari de evenimente (nunta botez cununie).
       Fiecare operator are un stil aparte care este prezent atat in momentul filmari cat si la montaj, de aici si diferentele pe care dumneavoastra le observati in timpul vizionarilor pe care le faceti, excluzand in acest moment capabilitaile echipamentelor.
       Cele mai importante stiluri de filmare nunta pe care le intalniti sunt:
 filmarii de Nunta - Stil Documentar
      Prezinta sirul evenimentelor, asa cum s-au petrecut ele, durata maxima 5 ore
 filmarii de NuntaStil Cinematic
      Reda evenimentul intr-un mod armonios si dinamic, durata maxima 2 ore
 filmarii de NuntaStil Narrator
    Contine scene regizate, comentarii pe coloana sonora, atentia este tintita pe povestirea evenimentelor, durata maxima 4 ore.
 filmarii de NuntaStil Traditional
    Seamana cu filmarile de familie, contine imagini needitate, nefragmentate, cu un continut de cateva ore, cu capturi succesive. durata maxima 8 ore.

 Posibilitatiile sunt multe, iar un videograf  va sti sa foloseasca corect fiecare stil la momentul oportun, totul tine de fanteziile,  creativitatea si maleabilitatea dumneavoastra.

 Filmare nunta  campina ploiesti prahova
Fotografi nunta ploiesti prahova
Filmare fotografie botez prahova ploiesti campina